Belgische Vereniging voor Pelvische Reëducatie - Pelvired VZW. / A.S.B.L.

Zoekertjes
Wenst u een zoekertje toe te voegen? ==> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

----------------------------------------------------------------

Te koop:

Myo 200 Gymna

Nieuw aangekocht april 2017 (2 jaar garantie)Als nieuw, weinig gebruikt.

Prijs: €2000

0485/71 17 18   of    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Vacature Zonhoven:

Ik ben op zoek naar een zelfstandige kinesitherapeute, die gespecialiseerd is in bekkenbodemreëducatie ter vervanging van de huidige collega (1,5 dag/week). Het gespecialiseerde materiaal hiervoor (biofeedbacktoestel, enz.) is reeds aanwezig. Bijkomende specialisaties zijn ook welkom. Het doel is om binnen de huidige praktijk van manuele therapie en bekkenbodemtherapie deze laatste populatie van patiënten over te nemen en op termijn verder uit te bouwen via een goed contact met de artsen waarmee er nu reeds wordt samengewerkt.

Indien u geïnteresseerd bent, mag u mij via e-mail contacteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Graag een korte motivatie en cv in bijlage.

Tom Taffeiren Rode Kruisweg 10 B-3520 Zonhoven tel:011/75 49 29

----------------------------------------------------------------

Vacature, dringend, voor kinesitherapeut(e)  te Tongeren:

Gezocht: een vlotte, dynamische kinesitherapeut(e), om een bestaande praktijk te versterken. Bijkomende interesse en kennis van perinatale kinesitherapie is een pluspunt. Samenwerking op zelfstandige basis of met bediendecontract.

Ben je net afgestudeerd ? Geen probleem. De invulling van de vacature kan gemakkelijk gecombineerd worden met een master na master opleiding.

Na verloop van tijd is verdere, langdurige samenwerking mogelijk.

Starten kan onmiddellijk.

Zegt deze mogelijkheid je wat neem dan contact  via:

Telefoon:  012/26.13.37 – mobiel: 0474/99.16.62 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Wetteren: Vacature Kinesitherapeut met specialisatie in de Pelvische reëducatie:

Met onze jonge, dynamische en snelgroeiende kinesitherapiepraktijk willen wij verder evolueren tot een volwaardig multidisciplinair team. Kwaliteit én een persoonlijke aanpak staan centraal in onze werking, integriteit en empathie typeren onze visie.De huidige specialisaties zijn manuele therapie, relaxatietherapie, lymfedrainage a/m Vodder en dry needling. Ter uitbreiding en opstart van de disciplines, gaan wij onder meer op zoek naar een kinesitherapeut met als specialisatie Pelvische reëducatie. Werkzaam op zelfstandige basis, bij voorkeur gedeconventioneerd.

Uren van aanwezigheid zelf te bepalen en ideaal om te combineren met werk in andere praktijk of ziekenhuis.

Heb je interesse?

Stuur je CV en motivatie naar Lien De Wilde, Brusselsesteenweg 359, 9230 Massemen (Wetteren),

tel. 0472 54 81 62, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

OOSTENDE : Kinesitherapeut (m/v) gezocht met specialisatie in PELVISCHE REËDUCATIE -Mind Your Body, een groepspraktijk in Oostende, is op zoek naar een kinesitherapeut met specialisatie in bekkenbodemreëducatie om het aanbod in onze dienstverlening uit te breiden en om bepaalde doelgroepen een uitgebreidere ondersteuning te kunnen bieden. Het is de bedoeling om zelfstandig het aanbod in de praktijk uit te breiden. Je krijgt dus  de mogelijkheid om zelf je project uit te bouwen met onze hulp en steunend op ons reeds opgebouwd netwerk. Het is de bedoeling om een mooie samenwerking te realiseren met de osteopaten in de praktijk, alsook de kinesitherapeuten met specialisatie in het musculoskelettale stelsel.

Ben je geïnteresseerd om op zelfstandige basis ons team te vervoegen en deze tak van de revalidatie zelf mee uit te bouwen in onze praktijk, neem dan contact op met ons. Voor meer informatie over onze groepspraktijk:www.mindyourbody.be

Bij interesse, stuur je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan contacteren we je zo snel mogelijk.

----------------------------------------------------------------

Ik ben op zoek naar het biofeedback toestel myomed 632 van enrafnonius.

mvg

Charlien (0497/318421)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------------------------------

Vacature Torhout:

In het kader van een paramedisch centrum te Torhout zijn wij op zoek naar een kiné of duo, gespecialiseerd in pelvische reëducatie. Het centrum zal operationeel zijn na de zomer van 2019. Het omvat onder meer een apotheek, thuiszorgwinkel, tandartsen, huisartsen, psychotherapeutisch centrum en kiné praktijk.

Info: klik hier

----------------------------------------------------------------

Wij zoeken een zelfstandige kinesitherapeut(e) voor een zwangerschapsvervanging in onze groepspraktijk te Wilsele.

Je werkt in een heel fijn en dynamisch team.

Halftijdse tot voltijdse vervanging voor de periode vanaf midden juni 2018 tot begin november 2018.

Interesse in pelvische reëducatie en vooral zwangerschapsbegeleiding is een belangrijk pluspunt.

 

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0485/38 69 73

---------------------------------------------------------------- 

Vacature Sint Jozefs Kliniek Izegem: Kinesitherapeut voor de dienst fysieke revalidatie.

Informatie: klik hier

----------------------------------------------------------------

Vacature praktijk Zingem

Ik zoek een gemotiveerde zelfstandige collega om 2 halve dagen mijn praktijk te versterken  (met mogelijkheid op termijn meer uren). Dagen en uren onderling te bespreken. Algemene kinesitherapie met minstens Manuele lymfedrainage Vodder en/of Pelvische Reëducatie als specialisatie. Meer inlichtingen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 0478 92 74 38

----------------------------------------------------------------

Vacature zwangerschapsvervanging te starten vanaf juni/juli (tot november 2018) voor praktijk gericht op bekkenbodemreëducatie en perinatale kinesitherapie in Heverlee.
Mogelijkheid tot verdere samenwerking (verhuis naar nieuwe praktijkruimte voorzien in januari 2019!).
Betreft 2-3 dagen per week, uren/dagen zelf te kiezen.
Interesse in pelvische reëducatie is een must en eventueel getuigschrift.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0499/246580
Zahra Van Veldhoven
Bloemenlaan 9 B-3001 Heverlee
www.kinezahra.be 

----------------------------------------------------------------

Groepspraktijk voor kinesitherapie en manuele therapie “MOVE TO HEAL” te Gelrode (Aarschot) zoekt collega voor onbepaalde tijd. Het vereiste diploma is master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met eveneens specialisatie (of bereid tot bijscholing) in manuele lymfdrainage, perinatale en pelvische reëducatie. De bijkomende opleidingen kunnen gesponsord worden door de groepspraktijk.

We bieden u:

 • werken in groepsverband met collega’s kinesitherapeuten/manueel therapeuten.
 • werken in een nieuwbouw praktijk met goed uitgeruste accomodatie.
 • een aangepast percentage voor onkosten op basis van ervaring en anciënniteit (zelfstandig statuut vereist).
 • een jaarlijkse functioneringsbonus
 • deeltijdse betrekking met mogelijkheid tot opbouw naar voltijdse betrekking.

Bij interesse, gelieve uw CV door te sturen naar Katrien Guffens via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.h contact: 016 57 00 25 of 0472 83 63 17

Website: www.movetoheal.be

----------------------------------------------------------------

Fly-Over is een gezondheidscentrum voor vrouw, moeder & kind te Gent waar multidisciplinair gewerkt wordt.

Ons team bestaat uit twee kinesitherapeuten, een (baby) osteopaat, een diëtiste , een (kinder)psychologe – psychotherapeut en een dans- en bewegingstherapeut.

Op dit ogenblik zijn we op zoek naar een extra collega kinesitherapeut gespecialiseerd in pelvische en pre-postnatale kinesitherapie.

Indien u interesse heeft neem dan gerust telefonisch contact op via het nummer 0478 488 903

----------------------------------------------------------------

Zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor zwangerschapsvervanging in praktijk gelegen te Merksplas. Het betreft een voltijdse agenda voor de periode vanaf einde maart 2018 tot einde juli 2018. Eventueel al vanaf half januari voor opstarten nieuwe patiënten.

Interesse in pelvische reëducatie, lymfedrainage en/of zwangerschapsbegeleiding is een pluspunt maar geen vereiste. Zowel periode als aantal uren zijn bespreekbaar!

Graag contact opnemen met Fenna Peeters via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0496/758395

----------------------------------------------------------------

Vacature in Zulte

Groepspraktijk kinderkine Zulte wil graag de praktijk uitbreiden met een zelfstandige kinesitherapeut die gespecialiseerd is in bekkenbodem reeducatie.

Dit zowel bij kinderen als bij volwassenen. Dit zou een mooie aanvulling kunnen zijn op ons publiek namelijk kinderen en de mama's die komen voor postnatale kine.

Kennis van pediatrische revalidatie is een plus punt maar geen must. Dit zou starten met enkele avonden in de week.

 

Bij interesse graag contact opnemen met Eline Van Den Abeele via :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

----------------------------------------------------------------

Vacature in Schilde

Om mijn praktijk verder uit te bouwen ben ik op zoek naar een zelfstandig kinesiste met specialisatie pelvische reëducatie. Het betreft een nieuwe job, je hebt dus nog alle vrijheid om je eigen invulling aan de behandeling en planning te geven.

Vereisten : diploma master in de kinesitherapie met specialisatie pelvische reëducatie

Contactgevens : Katrien Heylen 

                          Turnhoutsebaan 34 

                           2970 Schilde 

                           0478/221927

                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------- 

Aalst - vzw Medische Staf Stedelijk Ziekenhuis zoekt:

Een kinesitherapeut(e) voornamelijk tewerkgesteld op de dienst fysische geneeskunde binnen de pelvische revalidatie.

Profiel:

 • U genoot een opleiding kinesitherapie met een bijzondere bekwaming in de pelvische reëducatie .
 • Een patiëntvriendelijke houding is voor u opperste prioriteit.
 • U bent leergierig en bereid mee te werken aan vernieuwing.
 • U werkt vlot samen met artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen evenals collega kinesitherapeuten.
 • U bent stressbestendig en bovendien beschikt u over een sterk organisatorisch talent.

Wij bieden u :

 • Vervangingscontract van minimum 6 maanden voor een betrekking van 21u/week.
 • U bent bereid 1 zaterdag op 2 te werken
 • U werkt binnen een eigentijdse infrastructuur met up-to-date uitrusting
 • Verloning volgens barema’s statuut Kelchtermans met overname van bewezen anciënniteit, met extra legale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering 
 • Startdatum : september 2017

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur dan jouw CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------- 

VACATURE OSTEOFIT TESSENDERLOWij zijn in onze praktijk op zoek naar een kinesitherapeute, gespecialiseerd in pre- en postnatale kiné en/of bekkenbodem.Wij hebben reeds een jong en dynamisch team met een aantal disciplines (osteopathie, kinesitherapie, massage en core stability). Maar krijgen vaak de vraag naar deze specifieke specialisatie, daar wij veel kinderen en zwangere vrouwen in onze praktijk behandelen. Dus voel jij je geroepen om ons team te versterken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.DAMS Jill Baal 1013980 Tessenderlotel: 0496/559721 (gsm Jill Dams)---------------------------------------------------------------- 

Voor de vernieuwing en verdere uitbouw van onze multidisciplinaire praktijk te Gent/ Mariakerke zijn wij op zoek naar dynamische collega's die zich willen engageren in een team dat streeft naar het kwaliteitsvol benaderen/behandelen van de patiënt in zijn totaliteit.
Hierbij denken we aan collega's met een specialiteit in bekkenbodemrevalidatie, fasciatherapie, voedingsadvies (orthomoleculair) al dan niet sportgerelateerd, psychologie/psychotherapie, relaxatie, manuele neurotherapie of acupunctuur,...
Interesse ? stuur dan een mailtje - graag met CV - naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------- 

Vacature Kinesitherapeut(e) Multidisciplinaire groepspraktijk MEDIGROEP - Maldegem

Naar aanleiding van onze verhuis naar nieuw praktijkpand in de herfst van 2017 wil MEDIGROEP haar team uitbreiden met een Kinesitherapeut(e) voor een langdurige samenwerking. Volgende therapeuten zijn reeds werkzaam en verwijzen door; 4 Osteopaten, waarvan 2 kinderosteopates, Podoloog, Medisch pedicure, Diëtiste, Psychologe. (mogelijks vroedvrouw in de toekomst). Elke specialisatie is een meerwaarde maar geen vereiste : pre- en postnatale kinesitherapie, bekkenbodemreëducatie, fascia, autogene drainage, pediatrische kinesitherapie, lymfedrainage. Dagdelen en werkuren zelf te kiezen. Centrale ligging in Maldegem centrum met ruime parkeermogelijkheid, ruime wachtzaal met TV-scherm en twee toiletten, waarvan 1 rolstoeltoegankelijk. Graag uw motivatie en CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1/06/2017.

----------------------------------------------------------------

Groepspraktijk in de regio Groot Deinze zoekt kinesitherapeut(e) met diploma pelvische reëducatie en ervaring in pre/postnatale kinesitherapie.

Starten met 2-3 dagen per week, eventueel uitbreiding tot fulltime mogelijk .

Kennis musculo-skeletale kiné is een pluspunt maar geen vereiste.

Starten kan onmiddellijk.

Contact: BVBA Kinefix: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------Verpaele Sophie - is op zoek naar een bekkenbodemspecialist, op zelfstandige basis, voor de oprichting van een multidisciplinair medisch centrum in Lembeke. Opening voorzien in februari 2017

Interesse : 0475532497

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Wij zijn op zoek naar een collega kine met specialisatie in de Pelvische reëducatie voor uitbreiding van onze groepspraktijk.

Lokatie: Kampenhout. Interesse: contacteer Stef Maginelle op T: 016.65.18.26

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vacature zelfstandig kinesist(e) BoechoutWe zijn een multidisciplinaire groepspraktijk ( www.wecare-boechout.be ) en zijn op zoek naar een zelfstandige kinesist(e) met specialisaties pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie om onze praktijk verder uit te bouwen. Je zal samenwerken met een 3 kinesitherapeuten (specialisaties: manuele kinesitherapie en algemene/sport/neurologische revalidatie) en een psychologe.Vereisten: Je bent geëngageerd, enthousiast, flexibel en gemotiveerd. Je hebt een diploma master in de kinesitherapie met specialisatie pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapieHet betreft een nieuwe job binnen een groepspraktijk, je dient dus zelfstandig je afspraken en administratie te plannen. Test- en therapiemateriaal zijn voorzien.Startdatum: onmiddellijk en onderling te bespreken. Vaste job voor onbepaalde duur.Contactgegevens: Christophe Reynders                           Jef Van Hoofplein 10                           2530 Boechout                           0496/68.25.49                           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------

Groepspraktijk Optiforma te Tienen - Wij zoeken:

Een kinesitherapeut(e) op zefstandige basis om het aanbod in onze groepspraktijk uit te breiden. Ben je bedreven of gespecialiseerd in de manuele lymfedrainage en/of pelvische reeducatie en (urinaire) incontinentietraining en zie je het zitten om hierrond mee een patiëntenbestand op te bouwen, neem dan zeker contact met ons op.

Tevens kan je zeer binnenkort al behandelingen overnemen van een van de collega's die een operatieve ingreep met vrij lange revalidatie moet ondergaan.

Wij bieden:

Een aangename en moderne werkomgeving (recent verhuisd dus alles nieuw ingericht met zeer degelijke materialen zoals Technogym, Gymna,...), toffe collega's, werken op zelfstandige basis met voldoende vrijheid om je eigen invulling aan de behandeling te geven.

Inlichtingen:

Voor info of reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---------------------------------------------------------------------------

Jonge dynamische groepspraktijk te Evergem (nabij Gent), zoekt 2 zelfstandige collegae om het team te versterken.

Je maakt deel uit van een team waar ruimte is om zelfstandig je kwaliteiten te ontplooien, maar waarin je ook binnen het team kan functioneren en ondersteuning krijgt waar of wanneer nodig.

1e vacature:

Wat: Specialisatie of interesse in pelvische reëducatie, pré-postnatale en oedeemtherapie.  (Indien nodig kan je interne begeleiding en opleiding krijgen)

Af en toe ook algemene kinesitherapie.

Wanneer: Dinsdag en donderdag (volledige dag of namiddag en avond) en eventueel ook nog  1 extra halve dag naar keuze. Kan makkelijk gecombineerd worden met werk in ziekenhuis of specialisatie opleiding. Na verloop van tijd is verdere uitbreiding mogelijk. Starten kan onmiddellijk.

2e vacature:

Wat: specialisatie in manuele therapie en/of sportkinesitherapie. Eventueel ook interesse in oedeemtherapie  (indien nodig kan je hiervoor interne opleiding en begeleiding krijgen)

Wanneer:  3 voormiddagen in de week (naar keuze) en eventueel indien mogelijk ook nog 1 avond in de week. Kan makkelijk gecombineerd worden met werk in ziekenhuis of specialisatie opleiding. Na verloop van tijd is verdere uitbreiding mogelijk. Starten kan onmiddellijk.

Waar: praktijk Mesics-Evergem: zie www. mesics-evergem.be

Indien interesse of vragen: graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 09/330.59.63

----------------------------------------------------------------

 

 

----------------------------------------------------------------

Nieuws

 

Laatste nieuws 

 

Publicatie van het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg:

"Optimalisatie van de incontinentieforfaits"

-

met medewerking van Pelvired

 

Klik hier voor de synthese (Nl)

of

volledig dossier (Engels)

 

 --------------------

lidgeld Pelvired: -40- €

 klik hier

  --------------------

 Zoek een kine in uw buurt !

--------------------

Nieuwe zoekertjes

dd 10/09/2018

hier klikken

--------------------

Nieuwe evenementen
 dd 09/11/2018

klik hier

---------------------

Nieuwe link 

dd 23/07/2018

klik hier

Maatschappelijke zetel

 
Pelvired vzw
Watertorenstraat 11
B - 3700 Tongeren
   
RPR Tongeren 0454389669

Tel: 0032 (0) 12 241388
Fax: 0032 (0) 12 241388
 

info@pelvired.be